"wat een waardevolle bijeenkomst"

 

Verslag en documentatie

 

Met plezier kijken we terug op het congres. We hopen dat de uitkomsten van de Dag van Queer & Sport de sportwereld meer inclusief en divers zullen maken. De belangrijkste kernzin van het congres is, dat werken aan diversiteit en inclusie ‘als een spier is die je moet blijven trainen’.


Velen waren aanwezig op de bijzondere dag. Het verslag van het congres en de actiepunten-flyer geven de resultaten van de bijeenkomst en de subsessies weer. Met onder andere deze documentatie willen wij nu met plezier de fakkel overdragen aan mensen overal in het land. De presentatie van het verslag was tijdens de LoveSwim op 28 juli 2023 met een overhandiging aan wethouder Touria Meliani (Inclusie en Anti-discriminatiebeleid Amsterdam).

 

Dag Queer en Sport - Pride and Sports

 

Aanwezig bij de overhandiging van het Verslag tijdens de LoveSwim waren oa ook Mathilde Vink namens het hoofdbestuur van de KNZB. De KNZB heeft landelijk de waardering voor de Dag al laten blijken door Peter Veer (voorzitter organisatie comité congres) te verkiezen tot vrijwilliger van het jaar. En Chantal van der Putten (bestuurslid Roze Kamaraden) is ook het verslag overhandigd omdat zij, samen met anderen, aangaven om een eigen Rotterdams vervolg aan het congres te overwegen. Wordt vervolgd...

Een foto selectie van fotograaf Sander van de Bosch;

 

 

 

Gay Swim Amsterdam Logo 25-jaar
Tijgertje LOGO
Pride_and_sports_Logo